Commissies

Een aantal activiteiten op school worden georganiseerd door verschillende commissies. Deze commissies zijn samengesteld uit ouders en leerkrachten.
De commissies in het schooljaar 2016/2017  zijn:

1. Feestcommissie
  2. Actviteitencommisie
  3. Overblijf
  4. Verkeer
  5. Hoofdluis
  6. Avondvierdaagse

Toelichting
De feestcommissie houdt zich bezig met het organiseren van diverse feesten op school. Daarbij valt te denken aan Sinterklaas, Kerst, Pasen en afsluiting van het schooljaar.

De activiteitencommissie organiseert een paar keer per jaar een gezellig samenzijn voor ouders en kinderen. Dit schooljaar starten we in september met de “After Summerparty” en in juni is er een tweede activiteit. Nadere informatie volgt.

Contact

Mocht u belangstelling hebben voor de OR of één van haar commissies of heeft u punten voor de OR? Dan kunt u dit mailen naar: orwillemschool@gmail.com

U kunt natuurlijk ook de OR-leden aanspreken op het schoolplein.